Új jelszó kérése
Ismerd meg a jogaidat
Facebook
Pick Pack Pont

Személyes átvétel

az ország több mint 400 pontján!

Elégedettségi garancia

Garancia pecsét

AJÁNDÉK

100% garancia gyerekcipőkre

Picuricipő 100%-os garancia

 

garancia pecsétFontos vagy nekünk, és ezért teljes garanciát vállalunk arra, hogy a gyermeked számára megvásárolt cipővel elégedett legyél.

Mindent megteszünk azért, hogy minőségi és egészséges babacipőket, és gyerekcipőket forgalmazzunk, így biztosítva, hogy gyermekednek élmény legyen minden egyes lépés.

 

Tisztában vagyunk vele, hogy az interneten történő vásárlásnál vannak kényes pontok, és ezek közül az egyik legkritikusabb a megfelelő cipőméret kiválasztása. Épp ezért fogtuk az összes cipőnket, és lemértük mindegyiknek a belső talphosszát. Ezt összehasonlítva gyermeked talphosszával szinte biztos, hogy nálunk a tökéletes méretet tudod megrendelni. 

 

Az oldalon megtalálható cikkeinket neked írjuk, hogy a számtalan cipőtípus közül azt sikerüljön kiválasztani, ami a gyermekednek a legjobb. Cikkeink minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Magyarország legnagyobb, és leghitelesebb egészségügyi és kismama magazinjai is publikálják őket.


cukimamik logó webbeteg logo egészségügy.info logo
Egészségtükör logo Babafalva logo

 

 

A legjobb szándékaink ellenére mégis megeshet, hogy csalódott vagy, mert nem teljesen olyan a cipő, mint amilyennek a leírás alapján gondoltad; a segítség ellenére sem teljesen jó a méret; stb.

 

Ezért minden olyan esetben, amikor úgy érzed, a pénzedért nem a megfelelő terméket kaptad meg, a megvásárolt cipőt azonnal cseréljük ha panaszodat a vásárlást követő egy héten belül elküldöd nekünk.

 

Mondhatnánk, hogy nem kérdezzük meg, miért kérsz másik terméket, de mégis megtesszük, mert azt szeretnénk, hogy a jövőben ne legyen hasonló kellemetlen tapasztalatod, sem neked, sem a többi vásárlónknak.
A Picuricipő csapata

Webáruház készítés